Halusin luoda oppimateriaalin, josta olen itse unelmoinut.

Opi matematiikkaa mahdollistaa yläkoulun matematiikan yksilöllisen oppimisen. Oppilas voi katsoa oppimisvideoita puhelimellaan ja laskea sen jälkeen oman kirjan tehtäviä vihkoon. Oppilas voi edetä omaan tahtiin, mikä parantaa tutkitusti oppimistuloksia.

Opettajalla on aiempaa enemmän aikaa auttaa oppilaita yksilöllisesti, koska tunnista ei kulu enää suurta osaa uuden asian opettamiseen. Näin ollen hän voi uuden opetussuunnitelman mukaisesti keskittyä tunneilla oppilaiden ohjaamiseen. Oppilaiden itseohjautuvuus kasvaa ja samalla he oppivat ottamaan enemmän vastuuta oppimisestaan.

Opi matematiikkaa -sivustoa voi käyttää myös opettajajohtoisen opetuksen tukena. Sivusto mahdollistaa, että matkoilla tai sairaana olevat oppilaat voivat saada opetusta uusista asioista. Palvelu helpottaa myös opettajan työtä tilanteissa, joissa hänen täytyy jättää sijaiselle ohjeet. Vanhemmat voivat hankkia palvelun lapsilleen koulussa saadun opetuksen tueksi. 

Tehdään yhdessä koulusta paikka, jossa jokainen oppilas voi loistaa!

Opi matematiikkaa -sivusto on perustettu vuonna 2016 ja se on herättänyt kiinnostusta laajalti ympäri Suomea. Palvelun taustalla olevan Timanttipedagogit-yrityksen (Y-tunnus 2777215-8) unelmana on mahdollistaa yksilöllinen oppiminen suomalaisissa kouluissa.

VILLE SAHIMAA

PERUSTAJA

Omassa työssään yläkoulun ja lukion matematiikan opettajana, Ville on intohimoisesti testannut ja kehittänyt uudenlaista pedagogiikkaa jo kuuden vuoden ajan. Opi matematiikkaa -sivusto on konkreettinen esimerkki siitä, mitä digiloikka ja uusi opetussuunnitelma voivat tarkoittaa käytännössä. Ville haluaa kehittää sivustoa jatkuvasti, koska hän käyttää sitä päivittäin omassa työssään Munkkiniemen yhteiskoulussa Helsingissä. Matematiikan lisäksi Ville harrastaa myös muita kestävyyslajeja. Moni oivallus onkin syntynyt triathlontreeneissä. Videoiden avulla Ville on itse oppinut esimerkiksi pyörän korjausta, uintitekniikkaa ja näiden nettisivujen teon.

Tietoja

Aloita ilmainen 30 päivän kokeilujakso!

ALOITA NYT